Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Intrebari frecvente

Suntem cunoscuti in piata ca fiind foarte transparenti, cu preturile afisate si cu toate detaliile oferite in acest site si plusam cu intrebarile pe care le-am intalnit destul de des in toti acesti ani.

 

1. Ce includ preturile de pe site si cum sunt calculate?


- Toate produsele precum balustrade fier forjat, porti fier forjat, grilaje sau garduri din fier, includ materialele, manopera, vopseaua, patina,  si transportul.

- Portile din fier forjat au incluse si broasca, butuc, maner, balamale si zavor pentru portile mari.

 

2. Ce nu includ preturile? 


- Pentru portile din fier forjat costurile optionale sunt pentru policarbonat, pentru sistemul autoportant si sistemul automatizat.

 

- Balustradele din fier forjat nu au incluse in pret mana curenta din lemn, roluitul ( in cazul balcoanelor pe semirotund).

- Montajul

 

3. Cum se procedeaza?

 

- Avand preturile afisate pe site, va puteti alege modelul si calcula foarte usor costul lucrarii. Dupa ce aveti o idee cat costa lucrarea dumneavoastra de fier forjat, cel mai rapid mod de a ne contacta este telefonic sau pe whatsapp pe numarul de telefon afisat pe site. Se stabileste ziua pentru masuratori apoi dupa ce se masoara se achita avansul de minim 50% din valoarea comenzii. 

 

4. Cum se plateste?


- Atat avansul cat si restul de plata se achita cu op. 

 

5. Cat dureaza o comanda?


- O comanda de fier forjat poate dura intre 20-30 de zile lucratoare de la data masuratorilor si a platii avansului.

 

6.  Ce garantie au produsele?


- Ca fiecare produs din Romania, se ofera garantia de 2 ani pentru executia lucrarii.

 

7. Se sudeaza in casa?


- Panourile de balustrada vin pregatite de la atelier, iar in casa se sudeaza doar imbinarea dintre rampele scarii daca este cazul. In unele cazuri nu este nevoie de sudura.

 

 

Facebook